ПРАВИЛА ГОТЕЛЮ

АФІША ЗАХОДІВ

Знижки -30% на всі категорії номерів

АФІША ЗАХОДІВ

Правила тимчасового розміщення в готелі

 

Порядок оформлення проживання


1.1. Оформлення та розрахунок за проживання, а також продовження терміну перебування в готелі здійснюється у адміністратора готелю Morva SPA resort.

1.2 Номер надається громадянам при наявності паспорта чи документа, що його замінює, заповненої анкети встановленої форми, та оплати вартості проживання в номері.

1.3. Поселення іноземних громадян (далі — іноземців) проводиться на загальних підставах при пред`явленні національних паспортів іноземців або документів, що засвідчують їх особу.

1.4. При наявності вільних місць та за бажанням громадянина йому можна надавати номер на два, три місця з повною оплатою вартості номера.

1.5. При оформленні проживання громадян по безготівковому розрахунку організації надають гарантійні листи і проводять попередню оплату номера. Поселення проводиться після оплати.

1.6. При вільному поселенні в анкеті ставиться погоджений термін проживання, який при наявності місць може бути з дозволу керівництва продовжений. Про продовження терміну проживання гостю необхідно попередити адміністратора готелю завчасно (за добу).

1.7. Після оформлення документів на проживання, громадянину видається документ про оплату номера, ключі від номера.

1.8. Режим роботи готелю цілодобовий. Заїзд з 14.00. Виїзд до 12.00 ( в незалежності від години заїзду до готелю).


Порядок бронювання номерів, оплата проживання та повернення

2.1. Готель має право укладати договір бронювання номерів. При наявності вільних місць адміністрація приймає заявки на бронювання від юридичних та фізичних осіб (далі — гість) у письмовій або усній формі.

2.2. За бронювання номера плата не стягується. Якщо бронюється більше 5 номерів, має бути сплачена передоплата за першу добу проживання.

2.3. Гість має право передплатити номер на одну добу проживання, але якщо гість відмовляється від номера менш ніж за одну добу до дати від`їзду, то сума передплати не повертається.

2.4. Заявки на бронювання номерів для розміщення учасників масових заходів приймаються за 10 діб до їх заселення та при попередній оплаті першої доби.

2.5. При запізнені груп або окремих осіб понад пів доби, бронь анулюється.

2.6. Плата за проживання та інші послуги здійснюється за цінами і тарифами, встановленими керівництвом, виходячи з реальних доходів і витрат підприємства.

2.7. Плата за проживання здійснюється безпосередньо при заселені гостей в номер або при бронюванні номера (за бажанням гостя). У випадку продовження проживання в номері до 18.00 здійснюється оплата 50% від вартості номеру, після 18.00 повна вартість номеру.

2.8. Плата за номер здійснюється безготівково на розрахунковий рахунок, кредитною карткою та готівкою в національній валюті (гривня).

2.9. За проживання дітей віком до 6 років з батьками в одному номері без надання місця, плата за проживання дітей не стягується.

2.10 Неоплачена бронь тримається до 18-00 дня заселення.

2.11 Адміністрація готелю повертає аванс у разі скасування бронювання більше, ніж за 5 діб до дати заїзду. У будь-якому іншому випадку , адміністрація залишає за собою право не повертати кошти за першу добу проживання у готелі.

2.12 Повернення коштів здійснюється у випадку завчасного (за добу) попередження про від’їзд. Для отримання коштів потрібно написати заяву на повернення коштів та вказати причину.

2.13 Кошти повертаються тільки після погодження заяви на повернення керівником.

2.14 Кошти не повертаються
       — якщо гість посилився та хоче повернути кошти за цей самий день;
       — якщо гість або уповноважена особа телефонує та просить повернення на карту;
       — якщо гість оплатив номер, але не заїхав.

2.15 Туристичний збір не включений до вартості номера та сплачується окремо.


Права і обов`язки проживаючих громадян

Обов’язки проживаючих у готелі:

3.1. Залишаючи номер, закрити воду, вікна, вимкнути світло, телевізор, кондиціонер, закрити номер та залишити ключ адміністратору.

3.2. Проживаючі несуть матеріальну відповідальність за втрату чи пошкодження майна готелю і зобов’язані компенсувати збитки у повному обсязі відповідно до діючого законодавства, на основі Акту про матеріальні збитки.

3.3. Гості готелю повинні бережно поводитися з майном готелю, використовувати обладнання за призначенням, дотримуватися вимог пожежної безпеки. У випадку виявлення пошкодження майна, технічних неполадок, надзвичайних ситуацій (затоплення, загоряння і т.д.) необхідно ТЕРМІНОВО повідомити адміністратора готелю.

4.4. З 23:00 до 8 години ранку всередині приміщення та на території готелю необхідно зберігати тишу. В номерах в цей час ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ вмикати на повну гучність телевізори, а також необхідно уникати гучних розмов та сміху.

4.5. Гість готелю несе повну матеріальну відповідальність за збитки, що були завдані готелю по вині гостя, а також його відвідувачів.

4.6. Проживаючі особи несуть повну відповідальність за дії та вчинки своїх гостей, а також за їх здоров’я.


Проживаючим у готелі забороняється:

4.7. Розміщувати в номері відвідувачів без оплати та реєстрації їх перебування в готелі після 23:00

4.8. Залишати відвідувачів без присутності господаря номера

4.9. Приносити і зберігати в номері матеріали і предмети, які є небезпечними для життя і здоров’я громадян (зброя, боєприпаси, вибухові та наркотичні речовини).

4.10. Запалювати свічки в номері

4.11. Виносити з номера речі та побутові прилади, що належить готелю

4.12. Поселятися з тваринами, птахами, рептиліями і т.д.

4.13. Користуватися електроприладами, які не входять в комплектацію номеру, а також переставляти меблі без згоди адміністрації готелю.

4.14. Палити в номерах, холах і приміщеннях готелю, крім спеціально відведених для цього місць.

4.15. Передавати стороннім особам ключі від номера.

4.16. Переставляти і виносити меблі з номера.

4.17. Наносити шкоду майну готелю.

4.18. В номерах використовувати трійники, подовжувачі, потужні електроприлади, в тому числі нагрівальні (електрочайник, праска та інші), крім випадків, коли ці прилади входять в стандартне обладнання номеру готелю чи видані для використання персоналом готелю.

4.19. Забруднення номера в готелі. Для збору сміття призначені урни. За порушення даного правила адміністрація готелю має право виставити гостю штраф.

4.20. Викидати в каналізацію залишки їжі, відходи та інше.

4.21. Приносити у ресторан (або у інші зони готелю такі як спа центр, конференц-зали, переговорна кімната) продукти харчування або ж безалкогольні напої.


Права і обов`язки готелю

5.1. Рівень обслуговування громадян, які проживають, має відповідати вимогам «Правил користування готелями і надання готельних послуг в Україні».

5.2. Працівники служби розміщення при оформленні проживання зобов`язані інформувати громадян про надання основних і додаткових послуг, форма і порядок їх оплати.

5.3. Інформація знаходиться у доступному для огляду місці і містить:
¨     найменування нормативних документів, вимогам яких повинні відповідати послуги;
¨     «Правила користування готелями та надання готельних послуг в Україні»;
¨     Вартість номерів;
¨     Дані про режим роботи розміщених підприємств громадського харчування, побутового та інших видів обслуговування.

5.4. Готель повинен забезпечити громадянам надання таких безоплатних послуг:
¨                 виклик невідкладної допомоги;
¨                 користування аптечкою готелю;
¨                 доставку у номер кореспонденції при її отриманні;
¨                 надання необхідного інвентарю.

5.5.  Готель не відповідає за збереження речей гостя, що знаходяться в готельному номері. Готель відповідає за втрату грошей, інших цінностей лише за умови, що вони були окремо передані готелю в сейф на зберігання.

5.6. У разі втрати чи пошкодження речей гостя він повинен негайно повідомити про це рецепцію готелю. Якщо до закінчення терміну проживання гість не пред’явив свої вимоги до Готелю, вважається, що його речі не були втрачені чи пошкоджені.

5.7. У випадку виявлення забутих речей готель зобов’язаний негайно повідомити про це власника, за умови, що він відомий. Забуті речі зберігаються у Готелі протягом шести місяців, а далі знищуються.

5.8.   Готель не несе відповідальність за здоров’я гостей в випадку зловживання ними алкогольних напоїв, наркотичних речовин, самолікування і т.д.

5.8.1 Діти до 18 років проживають у супроводі батьків.

5.9. Підписанням реєстраційної картки гість надає Готелю згоду на збір, обробку та використання його персональних даних з метою забезпечення реалізації господарсько-правових, адміністративно-правових, податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку, аудиту та статистики тощо відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

5.10. Заміна постільної білизни проводиться кожного третього дня перебування гостя.

5.11. Поточне прибирання проводиться кожного дня.

5.12. Готель несе відповідальність за комплексність і справність обладнання номерів до заселення.

5.13. Всі працівники, які безпосередньо пов`язані з обслуговуванням громадян, проходять медичне обстеження в установленому порядку, результати якого відображаються в їх особистих медичних книжках.  Ці книжки пред`являються на вимогу представників контролюючих органів.

5.14. Ведеться книга відгуків і пропозицій.

5.15. Згідно з чинним законодавством, готель забезпечує захист прав та інтересів громадян, визначених Законом України «Про захист прав споживачів».

5.16. Готель не несе відповідальності за роботу міських комунікацій (відключення води та світла).

5.17. При порушенні гостем внутрішніх правил проживання в готелі, що призводить до матеріальних збитків, а також створює незручності для інших проживаючих, готель має право відмовити в подальшому поселенні без повернення коштів за проживання.

5.18. Готель має право розірвати договір (здійснити виселення), якщо гість:
— порушує ці Правила, що призводить до матеріальних збитків та/або створює незручності для інших гостей;
— не сплачує, несвоєчасно та/або не в повному обсязі сплачує вартість готельних послуг;
— порушує громадський правопорядок;
— порушує тишу з 22-00 до 8-00 годин.
— зневажливо ставиться до персоналу готелю.

5.19. Готель залишає за собою право відвідування номера без домовленості з гостем у випадку задимлення, пожежі, затоплення, а також у випадку порушення гостя порядку проживання, порушення громадського порядку, порядку користування побутовими приладами.

5.20. При відсутності гостя по місцю проживання (в номері) більше шести годин з моменту настання часу виселення (з 12-00), готель має право створити комісію і зробити опис майна, що знаходиться у номері.

5.21. При виселені адміністратор або покоївка повинні прийняти номер у гостя.

5.22. Готель має право відмовити в поселенні у випадках :
¨      у приїжджих відсутні документи, документи недійсні чи є підозри, що документи фальшиві;
¨      відсутня оплата за номер в установленому порядку і в необхідній сумі;
¨      у гостя занедбаний, брудний зовнішній вигляд, знаходиться в нетверезому стані, агресивно та неадекватно поводить себе;
¨      гість з неповагою ставиться до працівників готелю;
¨      гість відмовляється дотримуватися внутрішніх правил проживання в готелі (режим відвідування гостей, шум, куріння в коридорі чи вестибюлі готелю);
¨      гість занесений до списку небажаних постояльців(стоп-лист);
¨      в інших випадках, передбачених законодавством України та здоровим глуздом.


Контроль за дотриманням Правил

6.1. Контроль за дотриманням громадянами Правил здійснюється адміністрацією.

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

1.1. Ці Правила регламентують основні вимоги щодо користування послугами Готелю, що здійснює діяльність на території України у сфері надання послуг з тимчасового розміщення (надання Готельних послуг) Гостям, регулюють відносини між Гостями, Замовниками та Готелем, що є виконавцем зазначених послуг.


1.2. Підприємницька діяльність Готелю регулюється чинним законодавством України. У своїй діяльності Готель керується, зокрема, “Правилами користування готелями й аналогічними засобами розміщення та надання готельних послуг”, затвердженими наказом Державної туристичної адміністрації України від 16.03.2004 р. № 19 та внутрішніми документами та правилами.

 

 

ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ ПРОЖИВАННЯ


2.1. Номер (місце) надається Гостю при пред’явленні паспорта або іншого документа,  який засвідчує особу (паспорт громадянина України, паспорт громадянина  України  для виїзду за кордон, дипломатичний чи службовий паспорт, посвідчення особи моряка, посвідчення члену екіпажу, посвідка на проживання особи, яка мешкає в Україні, але не є громадянином України, національний паспорт іноземця або документ, що його замінює, та віза на право перебування в Україні (якщо інше не передбачено чинними  двосторонніми  угодами), свідоцтво про народження неповнолітніх, які не досягли 16 років, посвідчення водія,  для  військових – особове посвідчення або військовий квиток, посвідчення, яке видане за  місцем роботи споживача,  та інше), і заповненні анкети (реєстраційної картки) гостя.


2.2. При наявності вільних місць та за бажанням гостя, йому може надаватись Номер на два і більше місяців з повною оплатою вартості номера згідно встановлених тарифів готелю для розміщення однієї, двох та більше осіб в гомері.


2.3. Після оформлення документів на проживання гостю надається ключ від номера. Оплата здійснюється при поселенні, крім наступних випадків:
Гість надав свою платіжну карту для блокування суми проживання;
бронювання для гостя зроблене компанією з якою є договір про співпрацю;
у випадку наявності дозволу директора готелю, директора з продажу, керівника служби прийому та розміщення.


2.4. Документи (паспорти або інші документи), грошові кошти будь-якої країни, коштовності тощо не приймаються Готелем в якості застави.

 

 

ЗАЇЗД, ВИЇЗД, ОФОРМЛЕННЯ ПРОЖИВАННЯ

 

– Режим роботи Готелю цілодобовий. Час поселення – 14:00 годин, розрахункова година – 12:00 годин. Оплата стягується за добу проживання згідно розрахункового часу.


– При проживанні менше доби, оплата здійснюється за повну розрахункову добу відповідно до встановленого часу поселення і розрахункової години.


– Ранній заїзд  та пізній виїзд Гостей з/до Готелю можливий лише за попереднім письмовим узгодженим бронюванням.


– При достроковому виїзді у зв’язку із скороченням терміну проживання у Готелі порівняно з заброньованим терміном проживання, Гість зобов’язаний попередити Готель про таке скорочення терміну проживання за добу та сплатити Штраф у розмірі доби проживання та здійснити розрахунок за фактично надані Готельні послуги.(окрім акційних бронювань , які не мають можливості скасування та переносу дат, кошти за бронювання не повертаються)


– Ранній заїзд з 00:00 годин до 06:00 години оплачується додатково в розмірі 100% вартості доби проживання (сніданок входить у вартість).


– Ранній заїзд з 06:00 години до 14:00 години оплачується додатково в розмірі 50% від вартості доби проживання (сніданок входить у вартість).


– Пізній виїзд з 12:00 години до 20:00 години оплачується додатково в розмірі 50% від вартості доби проживання( Вечеря та доступ до СПА зони включено у вартість)


– Пізній виїзд після 20:00 оплачується в розмірі 100% вартості доби проживання.


– Діти до 5 років включно розміщуються без оплати (без надання додаткового місця).


– Розміщення дітей від 6 до 16 років на додатковому місці в Номері стягується плата згідно з Прейскурантом Готелю – 1000,00грн/добу. (сніданок, вечеря та СПА центр входить у вартість).


– Розміщення дорослих на додатковому місці – 1500,00грн/добу (сніданок , вечеря та СПА центр входить у вартість).

 


Готель має право відмовити Гостю в поселенні у наступних випадках:


– у Гостя відсутні документи, або ж документи недійсні чи прострочені, є підозри на те, що документи фальшиві;


– у Гостя неохайний, брудний зовнішній вигляд, Гість знаходиться в стані алкогольного, наркотичного чи іншого подібного стану сп’яніння. Поведінка Гостя неадекватна та агресивна.


– Гість відмовляється дотримуватись правил проживання в Готелі;


– Гість внесений у список небажаних гостей;


-в інших випадках, передбаченим законодавством України.

 

У спірних випадках питання вирішує адміністрація Готелю.

 

 

ПОРЯДОК БРОНЮВАННЯ НОМЕРІВ, АНУЛЮВАННЯ БРОНЮВАННЯ ТА ОПЛАТИ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ


4.1. Бронювання Номерів:

– Адміністрація Готелю має право укладати договори на бронювання Номерів. При наявності вільних Номерів адміністрація приймає заявки на бронювання від юридичних та фізичних осіб.


– Готель має право укладати договір з Замовником на бронювання Номерів шляхом підписання його двома сторонами, а також шляхом прийняття заявки на бронювання за допомогою поштового, телефонного або іншого зв’язку (засобів електронної пошти), який дозволяє достовірно встановити належність заявки Замовнику. Договір вважається укладеним тільки в разі письмового погодження Готелем направленої йому заявки на бронювання. 


-Заявки на бронювання Номерів у Готелі для розміщення індивідуальних туристів, громадян і груп подаються Замовником у строк, визначений адміністрацією Готелю, згідно з укладеним договором.


– Бронювання вважається негарантованим без здійснення оплати. Щоб зробити бронювання гарантованим, Гостю необхідно здійснити передплату. Здійснити передплату можливо за попередньою домовленістю з Готелем.


– Негарантоване бронювання дійсне до 18:00 Дати заїзду, після чого може бути анульоване Готелем без повідомлення Гостя.


– Гість може підтвердити бронювання (таким чином, надавши йому статус Гарантованого бронювання) здійснивши передоплату у розмірі 1 доби проживання.


– У разі замовлення послуг з раннім заїздом Гостя підтвердження бронювання такої послуги підтверджується Готелем за 48 годин до години заїзду (14:00 год.) дня заїзду.


– У разі замовлення послуг з пізнім виїздом Гостя підтвердження бронювання такої послуги підтверджується Готелем за 48 годин до розрахункової години (12:00 год.) дня виїзду.


– У разі якщо Гість не заїжджає в Готель або відмовляється від бронювання пізніше, ніж за добу до 14:00 Дати заїзду, сума передоплати у розмірі вартості однієї доби проживання не повертається та вважається штрафом, стягнутим на користь Готелю.


– Підтверджуючи бронювання Номеру у Готелі, Гість приймає та погоджується з вищезазначеними умовами, в тому числі з порядком Ануляції бронювання та правилами, які діють у разі неприбуття.

 


4.2. Анулювання бронювання:

– Скасування підтвердженого бронювання здійснюється шляхом направлення Готелю повідомлення у письмовій формі на електронну адресу morva.hotel@gmail.com , або за телефоном +38 0503736535. Анулювання бронювання безкоштовне (крім спеціальних тарифів, які не передбачають повернення попередньої оплати), якщо воно зроблене у строк за 24 години до Дня заїзду Гостя. Замовник отримує підтвердження скасування бронювання.


– У разі якщо Гість не заїжджає в Готель або відмовляється від бронювання пізніше, ніж  за добу до 14:00 години Дати заїзду в Готель, сума передплати за одну добу проживання, не повертається та вважається Штрафом, стягнутим на користь Готелю.
Гість бажає поселитись з твариною.


– Всі ціни на Готельні послуги зазначаються у гривнях. Оплата за проживання здійснюється в гривнях.


– Оплата проживання проводиться до заїзду Гостя або при поселенні. Оплата може бути здійснена готівкою, кредитною картою, банківським переказом, по перерахунку тощо. Готель приймає банківські карти: Visa, Mastercard або American Express.


– У вартість Номера не включений туристичний збір у розмірі 33,5 гривень з однієї особи.

 

Умови звільнення від сплати туристичного збору:

– наявність наказу на відрядження у Гостя при заїзді та / або надання його скан-копії при бронюванні.

Для того, щоб туристичний збір не був включений в рахунок при бронюванні за безготівковим розрахунком, необхідно, щоб разом із заявкою на бронювання у відділ бронювання була направлена скан-копія наказу на відрядження, в іншому випадку, туристичний збір буде включений в рахунок або оплачений гостем на місці;


– наявність статусу інваліда, дитини-інваліда, що підтверджується відповідними документами, та особи, що супроводжують інваліда I групи або дитину-інваліда (не більше одного супроводжуючого);


– наявність статусу ветерана війни, що підтверджується відповідними документами (у тому числі учасники АТО);


– наявність статусу учасника ліквідації наслідків аварії на чорнобильській АЕС, що підтверджується відповідними документами;


– вік гостя до 18 років.

 

 


ПРАВА І ОБОВ’ЯЗКИ ГОСТЕЙ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ У ГОТЕЛІ

 

– Гості, які проживають в готелі, зобов’язані дотримуватися цих Правил, правил пожежної безпеки, а також інших нормативних документів та законодавства України.


– Готель не рекомендує залишати кошти ,коштовності та інші цінності в Номері.


– Готель відповідає за втрату коштів, інших цінностей (цінних паперів, документів), коштовностей лише за умови, що вони були окремо передані Готелю на зберігання (знаходяться у відведеному для зберігання приміщенні. Сейфи, розташовані в Номерах до цієї категорії не відносяться).

 


5.1. Гостям, які проживають в Готелі забороняється:

– заносити і зберігати у номерах речовини, матеріали і предмети, які є небезпечними для життя і здоров’я громадян та збереження майна;


– Залишати в номері сторонніх осіб (особи, які не заповнювали і не підписували реєстраційну карту гостя), а також передавати їм ключі від номера;


– Куріння тютюнових виробів, електронних сигарет і кальянів на території всього Готелю (в номерах, коридорах, холі та ресторані тощо). Дозволяється курити виключно в спеціально відведеному місці – інформація знаходиться в адміністратора. За куріння у заборонених місцях, Гість зобов’язується сплати Штраф у розмірі 3000 гривень.


– виносити з ресторану посуд, столові прибори, продукти харчування й напої без попереднього узгодження з адміністрацією ресторану;


– користуватися електронагрівальними приладами, котрі не входять до комплектації Номеру;


– використовувати обладнання Готелю і Номеру не за призначенням;


– порушувати спокій проживаючих Гостей після 22:00 години вечора і до 8:00 години ранку;


– приносити і зберігати на території Готелю вогнепальні, газові, пневматичні та інші види зброї.


– приносити у ресторан (або у інші зони готелю такі як спа центр , конференц-зали , переговорна кімната) продукти харчування або ж безалкогольні напої.

 


5.2. Права та обов’язки Гостей:

– Гість має право запрошувати відвідувачів до свого номеру з 07:00 години до 23:00 години. В разі, якщо відвідувач залишився в Номері після 23:00 години, Гостю необхідно доплатити різницю між двомісним і одномісним проживанням у випадку, якщо Гість сплачував тільки за одномісне проживання. Якщо в Номері вже було зареєстровані двоє Гостей, за розміщення дорослих на додатковому місці в Номері стягується плата згідно з прейскурантом Готелю. Вартість можна дізнатися звернувшись в Готель або у відділ бронювання;


– Гість зобов’язаний відшкодувати збитки Готелю у випадку втрати або пошкодження майна Готелю, а також відповідає за порушення, заподіяні запрошеними ним особами (відвідувачами). Розмір збитку визначається адміністрацією Готелю. Збитки відшкодовуються Гостем в повному обсязі, в сумі, що покриває фактичні збитки Готелю на підставі Акту нанесення матеріальної шкоди, протягом п’яти банківських днів з моменту складання зазначеного Акту;


5.3. Проживання з тваринами заборонене.

 

5.4. Порядок користування приміщеннями конференц-залів

– Користуватися приміщеннями конференц-залів можуть Замовники, Гості, а також треті особи (всі разом и кожний окремо далі – Користувач).


– За письмовим замовленням Користувача, Готель може надавати технічний час, що визначається як час, необхідний для підготовки проведення заходу (від 20 до 60 хв.) та його завершення (від 20до 60 хв.).


– Розміщення будь-яких рекламних матеріалів на стінах, меблях Готелю без попереднього погодження с Готелем суворо заборонено.


– Збитки, завдані Користувачем або учасниками заходів, що проводить Користувач, внаслідок пошкодження, втрати, псування майна Готелю, відшкодовуються Користувачем в повному обсязі, в сумі, що покриває фактичні збитки Готелю на підставі Акту нанесення матеріальної шкоди, протягом п’яти банківських днів з моменту складання зазначеного Акту.


– Користувач не має права використовувати приміщення конференц-залу в інших цілях, крім тих, що були вказані в письмовому замовленні.


5.5. Повідомлення про систему внутрішнього сповіщення в готелі в разі повітряної тривоги та про місцезнаходження укриття

– Я повідомлен(а)ий про систему внутрішнього сповіщення в готелі в разі повітряної тривоги і проінформан(а)ий про місцезнаходження укриття.

Правила безпеки та поведінки в СПА-центрі ZHYVETS

Для комфортного відпочинку та збереження Вашого здоров’я ми люб’язно просимо Вас дотримуватися правил безпеки та поведінки в СПА-центрі

ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ

 

1. Необхідно знімати прикраси та інші елементи з металу і пластика, щоб уникнути опіків на тілі під час СПА-процедур та в саунах.

 

2. Забороняється:

– стрибати в басейни та джакузі, бігати, штовхатися, щоб уникнути травматизму;


– вставати та сідати на борти басейну;


– розбризкувати воду по всій території СПА;


– відвідувати СПА-центр в стані алкогольного, наркотичного або токсичного сп’яніння;


– використовувати скляний посуд і тару поруч з басейном, джакузі, сауною, хамамом та душах;


– відвідувати СПА зону при будь-яких інфекційних захворюваннях шкіри, з відкритими ранами та іншими ушкодженнями шкірного покрову.

 


ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ

 

За власну безпеку на території оздоровчого закладу несе відповідальність сам відвідувач, ознайомлений з правилами.


1. Обов’язковим є приймання душу перед водними процедурами, а також користуючись послугами
СПА центру.


2. На території СПА забороняється перебувати в оголеному вигляді, обовʼязковим є перебування в спеціалізованому купальному одязі.


3. Пересування по підлоговому покритті СПА- зони спокійними кроками в змінному, гумовому взутті.


4. Діти до 3-х років мають бути одягнені в спеціальні водонепроникні підгузки, призначені для плавання або плавки.


5. Діти до 12 років можуть відвідувати СПА-центр тільки в супроводі та під наглядом дорослих.


6. Під час перебування в СПА- зоні необхідно виключити попадання сторонніх предметів в басейни, джакузі та систему зливу води.


7. Відвідування СПА -центру в стані алкогольного спʼяніння заборонено.


8. Забороняється відвідувати СПА – центр з тваринами.


9. Відвідуючи сауни, рекомендується використовувати рушники для сидіння.


10. Бронювання лежаків за допомогою комплекту рушників, або особистих речей заборонено.


11. Просимо не залишати на території СПА -центру використані рушники та халати.


12. По завершенні відпочинку, гість повинен повернути комплект рушників та карту для входу, на стійку рецепції СПА. У випадку не повернення стягується штраф у розмірі вартості рушника, або карти.


13. В басейн, джакузі та купіль забороняється заходити в воду з нанесеними на тіло косметичними засобами: кремом, скрабом, милом тощо.


14. Заборонено приносити з собою та вживати продукти харчування, алкогольні та безалкогольні напої.


15. Паління заборонено на всій території СПА -центру, окрім спеціально відведених для цього місць.


16. Якщо відвідувач порушує Правила він позбавляється права користування послугами Zhyvets оздоровчий центр & cпа.


17. Адміністрація Zhyvets оздоровчий центр & cпа не несе відповідальності за особисті речі відвідувачів.


18. Адміністрація Zhyvets оздоровчий центр & cпа не несе відповідальності за отримані травми і нещасні випадки.


19. В цілях забезпечення безпеки відвідувачів за ними ведеться відеоспостереження на всій території
Zhyvets оздоровчий центр & cпа за винятком роздягалень.


20. Бронювання додаткових послуг здійснюється на рецепції Zhyvets оздоровчий центр & cпа про відміну послуги гостю необхідно повідомити адміністрацію СПА- центру за 2 та більше годин до початку надання послуги.


У разі невчасної відміни послуги відбувається нарахування у вигляді половини вартості суми від вартості послуги.


Звертаємо вашу увагу, що в басейні та джакузі проводиться знезараження води хлоровмісними речовинами.


У РАЗІ ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ ПОВЕДІНКИ ТА НЕДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ ГОСТІ ПОВИННІ ПОКИНУТИ ТЕРИТОРІЮ СПА-ЦЕНТРУ БЕЗ КОМПЕНСАЦІЇ ВАРТОСТІ СПЛАЧЕНИХ ПОСЛУГ

Догори